Tietojen eheyden merkitys farmaseuttisessa tutkimus- ja kehityksessä … Voi olla hauskaa kenelle tahansa

Tietojen eheyden merkitys farmaseuttisessa tutkimus- ja kehityksessä … Voi olla hauskaa kenelle tahansa

Tämän toiminnan tarkoituksena on turvata jokaisen tuotetun ja hajaantuneen lääkkeen sukutaulu. 11 DSCSA: n tarkoituksena on auttaa suojaamaan kuluttajia altistumisesta huumeille, jotka saattavat olla väärennettyjä, varastettuja, tartunnan saaneita tai muuten vahingollisia. 6 Laki keskittyy erityisesti toimitusketjun siirtymiin kuin olosuhteet, joissa lääkitys tallennetaan.

Nämä ohjeet eivät määrittele selvästi sopivia ekologisia olosuhteita lääkityksen varastointiin. 16 Lääkitysvarastointi on tosiasiallisesti tullut erityisesti ratkaisevan tärkeänä, kun otetaan huomioon paljon nopeamuutoksia, joita huumekaupan kenttä on tällä hetkellä läpi. 17 Uusi lähestymistapa lääkkeiden toimittamiseen asiakkaille, jotka ovat tiili- ja laastiapteekkien ulkopuolella.

17 Lukuisat vakuutuspalveluntarjoajat tekevät nyt omat postituspalvelunsa, kun taas muut yksiköt ovat tosiasiallisesti laatineet oman kilpailunsa, kuten Amazonin lääkeyritys, tabletti, pakkaus. 20 Coronavirus-sairaus 2019 (COVID-19) pandemialla on vieläkin stimuloituja asiakkaita ja huumekauppoja käyttämään kontaktittomia valintoja, kuten postimyynti- ja reseptin toimituspalveluita COVID-19: n vaaran vähentämiseksi.

19,21, ellei vakavaa hoitoa käytetä, valmistajalta potilaan lääkityksen kuljettamiseen käytettyihin menetelmiin voidaan soveltaa erilaisia ​​säilytysolosuhteita, jotka eivät täytä yksiköiden, kuten valmistajien ja USP: n, määrittämiä vaatimuksia.Asiakkaan ovelle toimitetut 2,19 lääkettä saattavat jättää ulkopuolelle, missä lämpötila ja muut sää voivat häiritä lääkityksen vakautta.

online-apteekki

Farmaseuttisen tiedon eheys: kysymykset, haasteet ja …

19 Äärimmäinen sääolosuhteet, kuten kuiva loitsu ja äärimmäinen lämpö, ​​voivat tehdä jääkuormasta arvottomia, ja lämpötilaherkät lääkkeet voivat johtaa huonolaatuiseen tuotteeseen, joka ei täytä tunnustettuja standardeja. 2 Muut olosuhteet, jotka voivat aiheuttaa potentiaalisia ongelmia, jotka jätetään ulkopuolelle lähettämisen yhteydessä.

1 Lämpötilan hallinta vaihtelee lääkityksen perusteella, vaihteleen varastoinnista huoneenlämpötilassa varastointiin pakastimessa. 10 Esimerkiksi insuliinia pidetään tehokkaasti pitkäaikaisesti jääkaapissa +2 c/36f-+8 c/46f-sarjassa, ja kun se on avattu, on tallennettava eri +2 c/36f-+25 C/77f tai +30 c/86f.4 Suurin osa suun lääkkeistä on säilytettävä kuivassa paikassa kaukana kosteudesta, ja jotkut tuotteet vaativat puolustusta kevyistä tai muista erityisistä säilytysolosuhteista.

1,23 Nämä varastointivaatimukset ovat välttämättömiä aktiivisen aineen ylläpitämiseksi tehokkuuden menetyksen välttämiseksi. 22 Pieni määrä tutkimuksia on tosiasiallisesti arvioinut, kykenevätkö asiakkaat säilyttämään lääkkeiden varastointivaatimukset. 4,5 Nämä tutkimukset ovat tyypillisesti todenneet, että potilas ei pelasta huomattavaa määrää lääkkeitä.

5 potentiaalisessa havainnollisessa seurantatutkimuksessa, jossa käytettiin validoituja lämpötilan hakkuita varastointiolosuhteiden arvioimiseksi, 50–58% potilaista varastoi biologisia lääkkeitään olosuhteissa, jotka eivät täyttäneet varastointia koskevia vaatimuksia. 5 Potilaiden on elintärkeää ymmärtää asianmukaisen lääkityksen varastoinnin arvo. Asiakkaat, joilla on heikko terveystaito, voivat kokea esteitä, jotka estävät heitä täyttämästä vaadittavia vaatimuksia.

Lopullinen opas oikealle lääkitysvarastoinnille 3 avainkomponentille …

25 26 potilasta, joilla ei ole pysyvää osoitetta, voi käsitellä ylimääräisiä esteitä. On erittäin tärkeää pitää mielessä, että sopimattomat tallennusmenetelmät saattavat vaikuttaa nopeammin. 22 Vaikka geneeristen lääkkeiden on osoitettava vastaavan tehokkuuden tuotemerkin nimelle, tuotannossa käytetyt apuaineet saattavat olla erilaisia ​​ja voivat luonnollisesti johtaa lääkkeen kiihtyneeseen heikkenemiseen.