Saker om att utforska apotekarnas uppfattning och beredskap …

Saker om att utforska apotekarnas uppfattning och beredskap …

Tack vare dessa moderna tekniker kan alla kliniska behandlingsexperter använda IKT för utbyte av riklig information för behandling, diagnos samt undvikande av sjukdomar samt skador, expedition och även utvärdering och även för förfarandet med riktlinjen för vårdgivare med Målet att stärka individernas wellness och även deras nätverk.

Relativa eller vänner (från olika platser) kan gå med i dessa konversationer samt känna igen skickliga idéer för att förbättra hela familjemedlemmarnas wellness -kunskaper. Det föreslagna speciella problemet samlar in de senaste insikterna i såväl standard som vetenskaplig forskningsstudie om detta ämne och öppnar upp nya perspektiv i riktning mot samtida metoder i anpassad och precisionsmedicin mestadels till fördel för individer som för alla faktorer kan ha svårigheter Vid åtkomst till kliniskt stöd för högsta kvalitet.

Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, Gästredaktörer MANUSCRIPTS Bör skickas online på genom att registrera och besöka denna webbplats. När du är registrerad, besök den här webbplatsen för att gå till inlämningsformuläret. Manuskript kan skickas till måldatum. Alla poster som passerar pre-check är peer-granskade. Accepterade artiklar kommer säkert att släppas kontinuerligt i tidskriften (så snabbt som godkänts) samt kommer säkert att noteras tillsammans på webbplatsen för specialproblem.

För förberedda papper kan en titel och kort abstrakt (angående 100 ord) skickas till innehållsarbetsplatsen för tillkännagivande på denna webbplats. Skickade manuskript får inte ha publicerats tidigare, varken vara närvarande för publicering någon annanstans (utom seminariska förfaranden). Alla manuskript refereras noggrant genom ett enda blind peer-review-förfarande.

Sjukhuspotek5.0- – En översikt

Journal of Personalized Medicine är en världsomspännande peer-reviewed Open Access Monthly Journal publicerad av MDPI. Besök instruktionerna för Writers webbsida innan du skickar ett manuskript. Posthanteringskostnaden (APC) för tidning i denna öppna tillgänglighetsjournal är 2000 CHF (Swiss Francs). Skickade dokument måste vara väl formaterade och använda bra engelska.

Telefoni fyller 20 år i år. 20 år efter att det blev en metod för att bevara och bredda apotekstillträde i hela landet North Dakota, flyttar telefoniska innovatörer in i steril intensifierande, säkra läkemedelslagringsutrymme, medicinsk vårdkonsulter och också mycket mer. Telefoni har faktiskt gått från ett pilotjobb till godkänd teknik i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, handledare för reglerande evenemang för telefoni, en tidig telefonföretag som förvärvats av Cardinal Health 2016.

Som farmakologer, företag, kunder, betalare och tillsynsmyndigheter erkänner de fördelar som Telehealth kan erbjuda läkemedelsbutik, teknikbaserade tjänster kommer säkert att fortsätta att bredda. På sitt mest grundläggande tillåter telefoni en farmakolog att övervaka en avlägsna dispenseringsplats genom HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell innovation. Farmacologen övervakar på distans telepharmacy -tekniker, validerar recept och rådgivning av patienter från deras värdläkemedelsplats.

En av de senaste tillväxtarna är att använda fjärrverifiering för ren och steril IV intensifiering vid College of North Carolina (UNC). Farmakologer såg potentialen att balansera arbetsbelastningen i många apotek som använde BD Pyxis IV -förberedelse för att förbereda sterila IV -botemedel, beskrivna Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, handledare för apotek och lärare i medicinsk utbildning och lärande vid UNC Eshelman Institution of Drug Store i Church Hillside, North Carolina.

De grundläggande principerna för akademiskt apotek nu

Pyxis-systemet använder gravimetrisk baserad innovation för att utvärdera och bekräfta intensifierade produkter, diskuterade Amerine. Systemet bildar sammansättningsprocessen, som normalt tas om hand av en specialist såväl som granskad av en farmaceut. Eftersom farmaceut på plats använde bilder som genererades av systemet fanns det ingen märkbar skillnad mellan att bedöma bilder i nästa utrymme eller 25 mil bort.

«När vi gjorde studien hade staten ingen policy kring denna typ av telefoni,» uttalade Amerine, «så vi skapade testet med Remote Plus -granskning av alla förvärrade sterila produkter.»När den covid-19-pandemin började,» fick vi ett undantag från [State] Board of Pharmacy för att kunna göra denna avlägsna sterila produktkontroll så länge som Wellness-nödsituationen varar, «hävdade hon.»Vår följande kampanj är att kunna använda telefoni regelbundet på den långa termen för att göra ännu mer arbetsdelning på hela webbplatserna.

Att inte vara bunden till drogbutiken släpper dig ungefär ännu mer tid med människor.»Roger Rose, RPH, handledare för läkemedelsbutiklösningar för Wickenburg Neighborhood Hospital, öppnade den första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft en satellitanläggning i staden kongressen, som är cirka 16 mil bort.

Körningen till https://svensktapotek.net/kopa-priligy-utan-recept/ Wickenburg för att fylla recept är inte ständigt funktionellt för människor. «Vi gjorde leveranser till kongresskliniken två gånger om dagen, men det fungerade inte heller,» hävdade Rose. «Kunder behövde fortfarande åka hem efter deras centrumkontroll, efter den återkomsten senare, eller kanske nästa dag.

https://www.myminifactory.com/users/AndiBrook