Nogle kendte fakta om medicin.

Nogle kendte fakta om medicin.

Korrekt lagerplads og også bortskaffelse af medicin er vigtig for at hjælpe med at bevare patienter, relativ såvel som plejepersonale sikre. Alle medicin kan være farlige ellers holdes effektivt, hvis de ikke tages som anført, hvis det tages af det forkerte individ eller på anden måde smides sikkert ud. Sikker opbevaringsplads af medicinsk affærder enkeltpersoner og familiemedlemmet fra skader.

Hvert år går omkring 60.000 unge til nødsituationsrummet, da de tog medicin, da en voksen ikke kiggede. Når ikke opbevares korrekt, fungerer medicin muligvis ikke så godt eller kan ende med at være farlig. Sikker medicinopbevaringsplads Idéer inkluderer: Overhold op til lagerpladsinstruktioner på medicinflasker. Nogle medicin skal afkøles eller lukkes ud af lyset.

Hvis du ikke er sikker, så spørg farmaceut, hvordan medicinen skal opbevares. Shop ufrigerede medicin i et helt tørt, fantastisk sted. Opbevar ikke medicin i vaskerummet. Vådhed og varme fra brusere, bade samt dræn kan skade medicin. Medicin fungerer måske ikke eller kan komme til at være farlige. Sikker placeringer til opbevaring af medicin består af et køkkenskab langt fra vasken eller kogepladen eller på en hylde i et skab.

Oprethold medicin i et køleskab, eller placer medicinen i en beholder for at beskytte mad i nærheden. Oprethold kølet medicin på et ensartet temperaturniveau. Placer ikke medicin i eller i nærheden af ​​køleskabet. Hold ikke medicin i køleskabsdøren, da temperaturen kan ændre sig, når døren åbnes.

Sikker håndtering af farlige stoffer – Duke Oeso Fundamentals forklaret

Bilen kan blive så godt varm. Varmen kan skabe medicin for ikke at arbejde eller komme til at være skadelig. Shop medicin i de indledende, mærkede containere. Bland aldrig forskellige medicin i nøjagtig den samme beholder. Hvis du bruger en tabletboks eller forskellige andre medicinarrangør. Det indledende tag kan hjælpe, hvis der er spørgsmål om navnet på medicin, dosis, genopfyldning eller instruktioner for nøjagtigt, hvordan man tager eller opbevarer medicinen.

Læg altid medicin væk efter hver brug. Efterlad ikke medicin på tælleren eller i en håndtaske eller baby bleetaske, https://girlgamesnow.org/da/puslespil/index.html også hvis den helt sikkert skal leveres endnu en gang om et par timer. Dette er især vigtigt, hvis en medicin er en skadelig medicin eller reguleret forbindelse. Det er meget vigtigt at eliminere medicin, når de ikke længere er nødvendige, eller når de måske er farlige eller på anden måde også arbejde.

Kast disse væk med det samme, da du bestemt ikke vil være i stand til at give den passende dosis. Nogle medikamenter kan også være farlige, hvis de reduceres eller ødelægges. De er afsluttet. Overvej udløbsdage på medicinflasker. Udløbne medicin kan ikke mere https://ed-danmark.com/koeb-kamagra-online/ funktion, og også medicinen kan også true.

Brug ikke medicin, der faktisk har ændret skygge, smuldrer eller har en ny eller dårlig duft. Brug ikke flydende medicin, der faktisk er kommet til dyster eller farvet, er faktisk forstørret eller transformeret i konsistens eller har flydende partikler. De er ikke længere nødvendige. Bevar ikke ubrugt eller uønskede receptpligtige medicin til senere brug.

Prisning af medicin og lagerstyring kan være sjovt for nogen

Før man tager receptpligtig medicin, er det meget vigtigt at blive set og identificeret af en sundhedsudbyder for at sikre, at den passende art såvel som dosering af medicin er tilvejebragt. Et par grundlæggende handlinger kan hjælpe med at få visse lægemidler til at bortskaffes sikkert. Hvis du har nogen form for spørgsmål om, hvornår eller nøjagtigt hvordan du eliminerer medicin, skal du spørge din farmakolog.

Undersøgelsesundersøgelser, der tilbydes at studere deltagere, tælles meget tæt såvel som kontrolleret som komponent i forskningsundersøgelsen. Følg disse trin for at smide alle forskellige andre medicin, der består af tabletter, væsker, fald, pletter, cremer og også inhalatorer:.

Nogle medicin kræver særlig håndtering, fordi de kan være farlige (skadelige) for de mennesker, der tilbyder dem. Dette er, da nogle undersøgelser viser, at personer, der passer på personer, der tager disse specielle lægemidler, også kan have justeringer i deres helt egen krops celler. Disse justeringer kan holdes fri ved at følge specifikke trin.

Truslen om fare ved at styre små mængder af disse usikre medicin er lille, men det er et fremragende forslag til at forhindre eksponering ideelt. Her er tip til ting, du kan gøre i dit hjem for at begrænse eksponering. Ikke -genanvendelige handsker (foto 1) Få dem fra dit kvarterapotek eller det landsdækkende børnehuse i HomeCare Retailer.

Ikke kendte detaljer om sikker opbevaring af medicin – smertehåndtering

Brug af engangshåndtøjsdæksler, hvis du rører ved nogen form for farlig medicin. Brug ikke rippede eller gennemborede håndtøjsdæksler. Brug ikke genanvendelige plastmedicinsk kopper til at flytte en tablet fra en medicinbeholder. Slip af med enhver form for brugte handsker, kjole, medicinskrus, orale sprøjter eller containere i en to-lags, kraftig affaldspose.

Sørg for at opretholde dette affald uden for rækkevidde af kæledyr og unge. Hvis du forventer eller forsøger at blive gravid, skal du ikke håndtere farlige medicin. Hvis du er den primære plejeperson, skal du tale med din sygeplejerske, læge eller farmaceut vedrørende risikofri midler til at tage sig af klienten.